10 Haziran 2009 Çarşamba

4. ULUSLARARASI "UFO ve YENİÇAĞ" KONGRESİ




Haktan Aydoğan ve ekibinin Sirius Ufo

Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi adına

düzenlediği 4. Uluslararası "UFO ve

Yeniçağ" Kongeresi bu yıl 13-14

Haziranda İstanbul'da gerçekleşiyor.

Kongre organizatörleri tarafından yazılan

yazı.. Daha fazla birlgiye ulaşmak

istiyorsanız sayfanın en üstündeki

banner'e tıklayın..





Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi:

4. ULUSLARARASI "UFO ve YENİÇAĞ" KONGRESİ

21. yüzyıl içinde kapısını aralamış olduğumuz UZAY ve BİLGİ ÇAĞI'nda, tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de gözler ve bilinçler Evrenin ve Yaşamın gizemiyle, başka boyutların varlığına çevrilmiş durumda. İnsanoğlunun zaten asırlardan beri süregelen Evren'e ve Bilinmeyen'e olan merakı ve Gizemle olan bağı, 2000'li yıllarla birlikte doruğa tırmanmış bulunmakta. Ve insanlar; Yaşamla, Varoluşla, Gizemlerle ve Evrenle ilgili kafalarındaki yanıtlanmamış sorularının cevaplarını yoğun bir şekilde araştırma safhasına girmiş durumdalar.

Gezegenimizin ve insanlığın içinde bulunduğu belki de insanlık tarihinin en önemli geçiş döneminde, yeni enerjilerin baskısı altında, farkındalık ve aydınlanma çalışmaları hızla artmakta. Şimdi tüm bilginin açıkça paylaşıldığı bir zamanı yaşıyoruz.

Bu amaçla, insanlık benliğini ve Evren'deki yerini keşfediyor, özünü arıyor, ruhunun ve bedeninin bütünlüğünü kavrıyor, sağlıklı bir fizik beden içinde sonsuzluğunu, sınırsızlığını anlamaya, binbir çeşit olumsuzluğun içinden koşulsuz sevgiyi bulmaya çalışıyor.

Eski Çağlarda UFO ve Uzaylı Ziyaretleri, Kutsal Metinlerde UFO ve Uzaylılar Gerçeği, Ezoterik Kültürler, Evrende Zeki Yaşam ve UFO'lar, Ekin Çemberleri'nin Gizemi, NASA UFO Dosyası, Türkiye ve Dünya'dan Önemli UFO Görüntüleri ve Olayları, Uzaylılarca Alıkonanlar ve Yaşananlar, Yerleştirilen Çipler, Alien Agenda, Uzaylılardan Önemli Temas Bilgileri, Marduk Gezegeninin Sırrı, 2012 Maya Takvimi, Foton Kuşağı ve Yeni Enerji, DNA Değişimleri, 5. Boyuta Yükseliş, Kozmik Bilinç, Bütüncül Evren ...vb açılımlara sahip anabaşlıklar altındaki birçok konu "4. ULUSLARARASI UFO ve YENİÇAĞ KONGRESİ" nde çok değerli uzmanlarca halkın bilgisine sunulacaktır.

Tüm bu önemli konular, değişime ve gelişime duyulan gereksinimin geniş kitlelerce açığa vurulmasıyla büyük bir dinamizm kazandı.

İnanıyoruz ki; İnsan Yaşamının, Gezegenimizin ve Evrenin doğasına ilişkin bunca önemli konu KONGRE'mizde detaylı bir biçimde ele alınarak, kitlelerin yoğun ilgisiyle karşılaşacak ve her insanın ruhunun derinliklerinden gelen ve bir türlü yanıtını bulamadığı sorulara bilimsel ve akılcı cevaplar oluşturarak bu alanda önemli bir bilgi paylaşımı yapılmış olunacaktır.

Sevgi ve Işıkla...
KONGRE ORGANİZASYON KOMİTESİ


tg2xamzjc4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder