2 Ağustos 2009 Pazar

Arda Turan Sinem Kobal Aşkı Yalan Çıktı


Arda Turan ve Sinem Kobal arasında geçtiğimiz günlerde gazetelerde ve magazin programlarında bir aşk yaşandığı söylentileri dolaşıyordu. Daha doğrusu dolaşıyormuş bende yeni okudum :) Bunun üzerine Galatasarayımın bu muntazam oyuncusu hemen bir açıklama yapmış. Bende böyle saçma dedikodularla bu değerli oyuncumuza kendimce destek vermek için hemen bu açıklamayı yayınlamak istedim. Arda Turan bu dedikodular için “Sinem'in eski erkek arkadaşı Mustafa Sirmen benim çok yakın arkadaşım. Sinem ile de onun sayesinde tanışmıştık . Ödül töreninde karşılaşınca biraz sohbet ettik. Ama basın mensupları yine görmek istediği gibi görüp yanlış anladı. Bize arkadaşımızın sevgilisine bakmak yakışır mı? Mustafa benim nasıl bir insan olduğumu iyi bilir. Bu haberler tamamen yalandır” dedi. Arda Turan dediyse doğrudur. Yiğittir, merttir, sözüne güvenilir. Boşuna koskoca Galatasaray'a kaptan yapılmamıştır değilmi ya!

3 yorum:

  1. yyha eğer gerçekten öle dedıyse çok sevındım.arda demiştir yha ona yalan söylemek yakışmaz...

    YanıtlaSil
  2. VaLLa arkadasLar medya caLkaLaniyor!! Arda ve Sinem Kobal'in samimi fotoraflari ortaya cikmis. Roma'da sarmas doLas görüLmüsLer.. Siz daha ne arkadasligindan bahsediyorsunuz? Ben cok büyük bir Arda turan hayrani olarak, bu haberleri simdiye kadar hep yalanladim ve inanmak istemedim, kabullenemedim ama is o kadar iLerLediki, bugün medya Arda'nin Sineme ettigi EvLiLik tekLifinden bahsediyor!
    Tek anLayamadigim sey, Arda birzamanLar "Sinem benim arkadasimin aski, bize bunu yapmak yakisirmi?" gibisinden konusmustu ama demekki konusmamak gerekiyormus.. Suan Arda arkadasinin eski sevgiLisi iLe birlikte!! HayranLigim ona karsi artik eskisi kadar degiL!! Bence arda artik söyLicegi sözLeri iLk önce tartsin sonra söylesin!!

    YanıtlaSil
  3. AYIP AYIP SEN HEM ARDA TURAN LA DİYORSUN EVLENECEM SENİN SAHİBİN VARSA HER FİL DE ÖPÜŞME SAHNESİ YAŞIYORSUN ARDA TURAN SENİ ALIRSA YUH ARDAYA HERGÜN GÖTÜNÜ VERİYOR SANA YAKIŞMAZ ARDA TURAN SİNEM KOBAL

    YanıtlaSil