27 Mayıs 2010 Perşembe

Ntv Haber Bültenlerinde Kadın Spiker Egemenliği !

Ntv'nin son zamanlarda ekranlara kazandırdığı kadın spikerler hepimizin malumudur. Ntv bültenlerinden Banu Güven, Gülay Özdem, Sonay Dikkaya, Ntv Spor bültenlerinden Burcu Esmersoy gibi spikerlere iyice aşina olduk.. Ntv'nin sıkı takipcisi olmayanlar bile en azından bu hanımefendileri televizyondan gördüğünde anımsıyordur. 

Banu Güven

Peki Ntv'deki bu kadın spikerler egemenliği iyimi olmuştur, bence iyi olmuştur. Yukarıdaki resimdeki hanımefendi bir diğer deyişle Banu Güven :) 17:00 - 20:00 saatleri arasında akşam haberlerini sunmakta ve izlerkende insanda afrodizyak etkisi uyandıran yüce spiker olarak gönüllerde taht kurmaktadır :) Neden diye soracak olursanız, yıllardır Kanal D AnaHaberi sunan Mehmet Ali Birand'ın Parlayan kafasından, uzun yıllar Atv AnaHaberi sunup daha sonra Show Tv AnaHaber bültenlerini sunan Ali Kırca'nın yıllardır aynı traş modeli şeklindeki fönlü beyaz saçlarından gına gelmişti :) Haydi Mehmed Ali Birand'ın hali belli onun saçı yok lakin sevgili Ali Kırca, kaç yıldır ekranlarda zihinlerimize kazındın, Atv ve Show Tv'den bok gibi para götürdün, o paralar hakkındırda, ama insan kendini düşünmüyorsa hiç olmazsa seyirciyi düşünür, yıllarca aynı saçlarla ben bu seyirciyi işkence ediyormuyum acaba diye be :) Bir berbere git, yığınla paran var zaten en fazla 8 tl'ye saç sakal olursun yahu.. Nedir bu cimrilik.. 

Gülay Özdem

İşte bundan dolayıdırki dostlarım Ana Haber Bültenlerindeki bu kadın spikerler devrimi Türk Halkına adete yaz sıcağında içilen bir buzlu limonata gibi gelmiştir.. Banu Güvenden sonra yukarıdaki resimdeki güzel spikerimizin adı da Gülay Özdem. Kendisi gece Saat 12'de yani bir diğer deyişle 00:00'da günün tüm haberlerini toplayarak bize aktarıyor. Şu güzelliğe bakmak bile gece yatarken insanda endorfin salgılanmasına neden oluyor :) 

Sonuç olarak Ntv yönetimindeki abilerimize, ablalarımıza, bize bu devrimi yaşatıp, tv seyir yolculuğumuza yeni bir bakış açısı getirdikleri için minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz.. İyiki varsın Ntv, İyiki varsın Banu Güven, Gülay Özdem... Özellikle Gülay Özdem :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder